fbpx
078 6139600

Je huis verkopen

Ongeveer 90 procent van de mensen schakelt een verkoopmakelaar in als ze hun huis willen verkopen. In de meeste gevallen is het zelfs goedkoper om je woning te verkopen via een verkoopmakelaar. Huh, maar een makelaar kost me toch wat? Ja dat klopt, maar een verkoopmakelaar is een doorgewinterde onderhandelaar die er voor jou de beste prijs uit weet te halen. Vijfvinkel Trossèl verkoopt jaarlijks zo’n 120 woningen. Dat zijn 120 vraagprijzen, een hoop onderhandelingsgesprekken en vele unieke huiseigenaren. Je zal wel begrijpen dat we de woningmarkt in Dordrecht inmiddels door en door kennen. We zijn blij dat we in Dordrecht zo vaak worden ingeschakeld als verkoopmakelaar.

Eén van de zaken waar we ontzettend trots op zijn is onze doorlooptijd. Woningen staan gemiddeld erg kort te koop bij Vijfvinkel Trossèl. Heb je geen haast, schakel ons dan niet in! Voor je het weet geef je de sleutel uit handen en is je huis verkocht.

Ook voor niet-particulieren bieden wij onze verkoopdienst. Vijfvinkel Trossèl heeft ruime ervaring in de advisering en verkoop van voormalige huurwoningen van woningbouwcorporaties.

En communicatie, dat is echt ons ding. Samen evalueren we regelmatig om (indien nodig) de strategie tijdig bij te stellen. Jij zet je woning te koop bij Vijfvinkel Trossèl, wij zorgen voor een zorgeloos verkoopproces. Om de woning onder de aandacht te brengen zetten we doordachte middelen in. Je woning komt uiteraard terecht op Funda, onze website, social media, onze woningbrochure en in onze etalage. We kiezen de kanalen die passen bij jouw woning.

Interesse? Neem eens contact met ons op.