Woon jij al in je droomhuis?

Zo doen we dat. In Vijf stappen...

Stap 1
Waarde-
bepaling
Stap 2
Verkoop-
strategie
Stap 3
PRRRRRRRO
MOOOOTIE
Stap 4
Bezichtigen &
Onderhandelen
Stap 5
Strik d'rom,
100% verkocht!

Zoals jij het wilt.

Zoals
jij het wilt.

Je huis verkopen! Van A tot V(ijfvinkel). Dat betekent bezichtigen, onderhandelen en vooral loslaten. Dat laatste is wellicht lastig maar écht, het kan. Het is tenslotte ons vak en onze Vijfvinkelharten kloppen als een malle als we mogen verkopen. Helemaal als het joúw huis is. We kennen de markt, de kopers en helpen je om een slimme verkoopstrategie te bepalen. Oh en trouwens, door ons enorme zoekersbestand, hebben we de nieuwe bewoner van jouw huis wellicht al in de smiezen.

Samen stippelen we een plan uit om jouw huis een nieuwe toekomst te geven. Wij komen bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling, jij zet een lekker bakkie. Dat is zeg maar stap 1. Aan de hand van deze gratis waardebepaling krijg je een gefundeerd advies hoe we je leuke huis in de markt kunnen zetten. Hierbij is jouw wens leidend… Of je nu de beste prijs wilt, op zoek bent naar een snelle verkoop of gewoon compleet vertroeteld wilt worden door de Trossèlletjes, jij bent de baas! #jijblijwijblij.

Vijfvinkel Trossèl als jouw nr. 1 makelaar van Dordrecht? Vooral jij staat bij ons op nr.1! En geloof ons, dat ga je merken. Andere klanten gingen je voor en beoordeelden ons al met een heldhaftige 9.5 #wow.  Je huis in Dordrecht (of de Drechtsteden) óók succesvol verkopen?

Gratis waarde bepalen is Vijfvinkel Trossèl binnenhalen.

Foto Miranda

Superleuk team, altijd enthousiast en niks is te veel. Voor de leukste huizen en fantastische service raad ik Vijfvinkel Trossèl zeker aan.

Miranda
Foto Annemiek en Stefan

Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van de oude hebben we alleen maar prettige en positieve ervaringen.

Annemiek en Stefan
Foto Audrey en Edwin

Wij vinden jullie leuk door de persoonlijke aandacht. Eerlijk advies gaat hand in hand met een enthousiast gedreven team.

Audrey en Edwin
Foto Denise en Mirjam

Toen we het verkoopproces doornamen, vielen zoveel zorgen weg. De kennis en ervaring werkt erg geruststellend.

Denise en Mirjam
The-good-roll-vijfvinkel-anne

Hard poepen
euh roepen voor
’t goede doel.
Onze rol,
jouw thuis.

Hard poepen
euh roepen
voor ’t
goede doel.
Onze rol,
jouw thuis.

Hier 'drukken'
Module background