Zin om van sleutels te wisselen?

Zo doen we dat. In Vijf stappen...

Stap 1
ff Kennis-
maken
Stap 2
Jouw wens
noteren
Stap 3
speuren voor
gevorderden!
Stap 4
Bezichtigen &
Onderhandelen
Stap 5
Strik d'rom,
Gekocht!

Kansen zijn er om te vergroten.

Kansen zijn
er om te
vergroten.

Yep. Ritsen maar. Vanaf dit punt. In de huizenmarkt van nu kom je er soms lastig tussen. Je bent, op zijn zachtst gezegd, namelijk niet de enige die op zoek is naar dat ene droomhuis. En, als je al mag komen bezichtigen, is het gissen hoeveel je gaat bieden. Maar no worries, gissen is verleden tijd want dé aankoopmakelaar in Dordrecht – tromgeroffel- Vijfvinkel Trossèl is compleet op jouw toekomst voorbereid – gejuich. Wij zijn je buddy, je gabber, je steun en toeverlaat, je handlanger op de huizenmarkt.

Vijfvinkel Trossèl als aankoopmakelaar in the pocket betekent jouw droomhuis binnen handbereik. Jouw zoektocht, onze passie. Een perfecte combinatie. Ons dreamteam is als geen ander op de hoogte van de markt, de stad én al die leuke huizen. We helpen je zoeken, bieden, bezichtigen, onderhandelen en brengen je kennis en plezier! Advies over bouwkundige zaken, juridische kennis, mee naar de notaris. En ja, soms adviseren we ook om het gewoon niet te doen. It’s the full package.

Dus ja. Tel niet langer tot 10. Vijf(vinkel) is alles.

Tel uit mijn winst.
Ik wil zo'n aankoopmakelaar!
Foto Audrey en Edwin

Wij vinden jullie leuk door de persoonlijke aandacht. Eerlijk advies gaat hand in hand met een enthousiast gedreven team.

Audrey en Edwin
Foto Denise en Mirjam

Toen we het verkoopproces doornamen, vielen zoveel zorgen weg. De kennis en ervaring werkt erg geruststellend.

Denise en Mirjam
Foto Annemiek en Stefan

Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van de oude hebben we alleen maar prettige en positieve ervaringen.

Annemiek en Stefan
Foto Miranda

Superleuk team, altijd enthousiast en niks is te veel. Voor de leukste huizen en fantastische service raad ik Vijfvinkel Trossèl zeker aan.

Miranda
vijfvinkel_vijfwinkel_gratis_waardebepaling_foto-5

Hard poepen
euh roepen voor
’t goede doel.
Onze rol,
jouw thuis.

Hard poepen
euh roepen
voor ’t
goede doel.
Onze rol,
jouw thuis.

hier 'drukken'
Module background
Waardebepaling icoon Wat is jouw huis waard?