Ontdek de waarde
van je woning

Geen poespas, geen kosten. Gewoon duidelijkheid.

  Stap 1

  Stap 2

  Stap 1

  Stap 2


  Wat is een gratis waardebepaling?
  Een waardebepaling is een onderzoek naar de waarde van je woning. De makelaar komt goed voorbereid langs en tijdens deze afspraak wordt de woning uitgebreid bekeken. Zo wordt onder andere gekeken naar de staat van onderhoud, het woonoppervlak, isolatievoorzieningen en omgevingsfactoren. De makelaars van Vijfvinkel Trossèl kunnen, gezien de bak aan ervaring én de grootste database van Nederland, een nauwkeurige waardbepaling afgeven. Je weet meteen waar je aan toe bent. Deze service kost je he-le-maal niets.
  Zit je ergens aan vast?
  Nee, je zit nergens aan vast als je bij VT een waardebepaling aanvraagt. Er zijn ook geen verborgen kosten. Deze service bieden we gratis aan omdat we je graag helpen. We willen dat je vol vertrouwen kunt beslissen over je volgende stap in het verkoopproces.
  Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?
  Een taxatie is onder andere nodig bij het aanvragen van een hypotheek en wordt vastgelegd in een officieel taxatierapport dat we laten valideren. Een waardebepaling is een goede richtlijn, handig bij verkoopplannen en het bepalen van de verkoopstrategie. Het is een gratis service, zonder gedoe.

  Gratis waardebepaling

  Denk je na over verkoop? Dan wil je vast weten wat je woning waard is. De gratis waardebepaling van Vijfvinkel Trossèl geeft een zeer duidelijk beeld van de marktwaarde. Handig als je woont in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht of één van de andere Drechtsteden!

  We love wat we doen. Ons no-nonsense team is dol op mensen, huizen en verhalen. Één van onze vakidioten komt goed voorbereid naar je toe, bespreekt de waardebepaling en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Je ontvangt een goed en duidelijk advies waar je wat mee kunt. Geen verplichtingen. Geen verborgen kosten.

  Gratis waardebepaling
  Foto Annemiek en Stefan

  Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van de oude hebben we alleen maar prettige en positieve ervaringen.

  Annemiek en Stefan
  Foto Audrey en Edwin

  Wij vinden jullie leuk door de persoonlijke aandacht. Eerlijk advies gaat hand in hand met een enthousiast gedreven team.

  Audrey en Edwin
  Foto Denise en Mirjam

  Toen we het verkoopproces doornamen, vielen zoveel zorgen weg. De kennis en ervaring werkt erg geruststellend.

  Denise en Mirjam