Facebook, Instagram, Linkedin. Noem een kanaal, wij maken er kabaal.

De liefde voor onze job delen we graag. Face-to-face en vooral ook online, met ie-der-een die van (de leuke) huizen, Dordrecht en de Drechtsteden houdt. Op onze socials vieren we feestjes, delen we onze kennis en zie je de leukste huizen.

En hebbie onze VijfWINKEL al gezien? Hoodie hier, dichtbundel daar, sokken aan en Vijfvinkelen maar. Hier begint het, maar het stopt natuurlijk niet. Als we op stoom zijn gaan we namelijk als een malle. We willen tenslotte voor jou, én je huis, het allerbeste. Dan mag je dus écht wel wat verwachten. Toffe foto’s, unieke huizenpresentaties, catchy filmpjes en een brochure daar wil je van blijven wonen. Grapje natuurlijk. Jij wilt gewoon verkopen, wij zorgen ervoor. Punt.

Jouw huis op beeld is jouw eigen movie. Daar liggen jouw herinneringen en beginnen straks die van een ander. Die open deur moet goed én kloppen. Geen poespas, lekker uniek en zoals het is. Daar worden we allemaal blij van

Vijfvinkel - Lekker sociaal - Desktop - V3 Vijfvinkel - Lekker sociaal - Mobile - V3

Kijk(en)

Eyes icon maar:

Scherm­afbeelding 2023-06-14 om 09.08.55

Mee met VT

omdat het leuk is.

Jep. Behind the scenes mag je alles zien. Zo zijn we. Iedere week een nieuwe aflevering, bakken popcorn van de partij en onderwerpen waar je blij van wordt. Jij bepaalt de inhoud, wij maken de content. Streamen maar.

ik-zoek-service-diensten-vijfvinkel-scaled

Megagroot bereik

vinden we leuk!

Het bereik op onze sociaal mediakanalen is lekker, zeg maar gerust meeeeeega. Daarmee zeggen we eigenlijk dat daar de toekomstige zoekers en dus kopers zitten. Als echte Sherlock Holmes’ speuren ze zich rot en wij helpen ze dan weer graag vinden. Het zijn onze vrienden online, onze rakkers, kameraden en straks ook die van jou! #metznallen.

Goed gezien!

post-goedgezien
makelaars-lekkersociaal
slide-3
slide-4
slide-5
bobbie-thegoodroll
sok

Aandacht (aan)trekken,
zelfs bij kopers
die niet op
zoek zijn?

Aandacht (aan)trekken,
zelfs bij kopers die niet op zoek zijn?

Kom maar op!
Module background
Waardebepaling icoon Wat is jouw huis waard?