Wat is mijn woning waard? Taxatie en persoonlijk advies:

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij zijn dé makelaar die je kunt inschakelen voor een nauwkeurige en onafhankelijke taxatie. Als erkende taxateurs voldoen wij aan de strikte NWWI-richtlijnen (Nederlands Woning Waarde Instituut), wat garant staat voor objectiviteit en betrouwbaarheid in het taxatieproces. Daarnaast stellen wij het taxatierapport op onder de voorwaarden van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), waardoor je kunt rekenen op een officieel rapport dat erkend wordt door alle geldverstrekkers. Wij geven een helder overzicht van de waarde van jouw woning. En geven persoonlijk advies op maat zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Onafhankelijke taxateur in Dordrecht

1. Grondige inspectie:
Tijdens onze grondige inspectie voeren onze ervaren makelaars een uitgebreide inspectie uit om de kenmerken van het huis vast te leggen.

2. Marktkennis:
Bij Vijfvinkel Trossèl combineren we de inspectie van de woning met onze brede marktkennis voor een juiste taxatie.

3. Duidelijk en inzichtelijk rapport:
Na afloop van de taxatie ontvang je een helder rapport dat de unieke eigenschappen en de positionering van het huis in de huidige markt weergeeft.

4. Persoonlijk advies:
Wij bieden advies op maat zodat jij goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen over de waarde en het potentieel van de woning.

Meteen een gevalideerde taxatie nodig?

NWWI. Wie? Jeweetwel, het validatie-instituut. Een huis laten taxeren doe je hier. Ontdek meer over ons, bekijk onze leuke huizen, en neem contact op voor al jouw vragen. Vijfvinkel Trossèl, jouw makelaar in Dordrecht en de Drechtsteden. #hartgaan #vijfvinkeltrossel

The-good-roll-vijfvinkel-anne

Wij zien het wel zitten met jou, jij ook? Neem contact op. Pak die telefoon. Trek aan de bel. Dan zien we je snel. Bij Vijfvinkel Trossèl.

Contact
Module background
Waardebepaling icoon Wat is jouw huis waard?