Deze huizen zijn te koop in Dordrecht

Dordrecht is ó zo leuk. Maar zeg, waar is het leuk wonen voor jou? Dat is voor iedereen natuurlijk anders, en erg persoonlijk. Vind je het lastig om te bepalen in welke wijk jij jouw huis wilt kopen? Gelukkig kennen wij Dordrecht door en door en hebben we de wijken vast voor je op een rijtje gezet:

1. Centrum:
De oudste plek van Holland! Een centrum vol historie, cultuur, prachtige huizen en de mooiste gevels. Omgeven door rivieren en groen. Gezellige horeca en coffee to go. In Dordt centrum moet je wezen.

2. Sterrenburg:
Een geliefde wijk die lekker gestructureerd is opgebouwd vanaf de jaren zestig. Deze wijk kent drie delen, namelijk één, twee en drie! Van (een)gezinswoningen en bungalows tot flats voor jong en oud. Sterrenburg is leuk voor iedereen. En bij de moderne sportboulevard om de hoek, kun je ook nog eens schaatsen en zwemmen het hele jaar door!

3. Wielwijk:
Een naoorlogse wijk waar nu her en der ook toffe nieuwbouw te vinden is. Een wijk voor jong en oud. Met het Wielwijkpark om jezelf of je hond uit te laten. En het winkelcentrum op het Admiraalsplein voor de nodige boodschap.

4. Crabbehof en Zuidhoven:
Bekend van kasteel Crabbehof en boederij Zuidhoven, wie kent het niet. In Crabbehof vind je voornamelijk portiekwoningen en eengezinswoningen. In Zuidhoven zie je flink wat kasten van huizen, vrijstaand of grotere rijwoningen. Met Station Zuid om de hoek een prima de luxe uitvalsbasis.

5. Dubbeldam:
Een zeer gewilde, groene wijk met een echt dorpskarakter. Ook zijn er volop voorzieningen te vinden zoals sportvelden, een zwembad, tot aan de prachtige natuur om de hoek. Voor ieder wat wils!

6. Wilgenwende:
Aan de zuidelijke rand van Dordrecht gelegen. Nieuwbouw, lekker veel groen en een heerlijk park nabij. Gezinswoningen, vrije kavels en (kleinschalige) appartementen. En prima uitvalswegen naar de ‘grote’ stad of andere steden.

7. Stadspolders en Oudelandshoek:
Een gewilde wijk met veel groen, variërende woningtypes, scholen en speelvoorzieningen, wat deze wijk een populaire keuze voor veel gezinnen maakt.

8. Nieuw Krispijn:
Een wijk met typisch jaren vijftig bouw en ook gave vooroorlogse huizen. Eengezinswoningen, appartementen, geschikt voor jong en oud. Met het NS-station, een gezellige winkelstraat en centrum Dordt op loopafstand!

9. Oud Krispijn:
Een wat oudere wijk (de eerste stadsuitbreiding) met een diversiteit aan woningtypes en bewoners. Starters, jonge gezinnen maar ook echte die-hards die al jarenlang een stek hebben bemachtigd. Deze wijk heeft een centrale ligging nabij het centrum en NS-station. Wel zo handig.

10. De Staart en Merwedepolder:
Een wijk, oostwaarts gelegen van het centrum, tussen de rivieren Merwede en het Wantij. Bepaald door recreatieve natuur, industriële bedrijvigheid én randweg N3.

11. Stadswerven:
Helemaal (vanaf) 2015. Jong en hip. Je vindt hier stadswoningen, appartementencomplexen en toffe unieke waterwoningen. Via de iconische Prins Clausbrug loop je zo het centrum in.

12. Het Reeland:
Deze wijk bestaat uit de buurten Wantijbuurt, Vogelbuurt, Transvaalbuurt, Indische buurt en Land van Valk. Een historische wijk met vooral veel karakteristieke huizen. Ook tref je hier villa’s en nieuwbouwwoningen in Nieuw Land van Valk. Lekker centraal gelegen in Dordrecht.

Scroll door het aanbod op onze website. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en wij gaan voor jou aan de slag!

Nieuwe woning kopen? Zo doen we dat

Bij Vijfvinkel Trossèl maken wij het kopen van een nieuwe woning een pleziertje. Onze aanpak is gericht op het vervullen van jouw woonwensen en het vinden van een thuis dat perfect bij jou past. Dit is hoe wij te werk gaan:

1. Persoonlijk advies:
Onze ervaren makelaars gaan met jou in gesprek. We luisteren naar jouw wensen en behoeften. Samen bepalen we de criteria voor jouw ideale woning, zoals de locatie, grootte en voorzieningen.

2. De zoektocht:
Op basis van de vastgestelde criteria gaan we aan de slag. Wij zoeken actief in ons netwerk naar woningen die aan jouw verwachtingen voldoen. Kom maar op met die match made in heaven!

3. Bezichtigingen:
Wij regelen dat je alle geselecteerde woningen uitgebreid te zien krijgt. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en sfeer van het aanbod. En wij, wij kijken natuurlijk met een deskundige blik mee naar alle details.

4. Onderhandelingen:
Zodra jij jouw droomhuis hebt gevonden, nemen wij het verder van je over. We zetten jou bij ons op het zadel en wij nemen de teugels in handen, in galop! Wij streven naar de beste voorwaarden en prijs voor jou als koper.

5. Administratieve afhandeling:
We begeleiden je door het administratieve proces, zorgen voor een grondige inspectie van de woning en ondersteunen bij de juridische aspecten van de koop.

6. Aankoopovereenkomst:
Na een succesvolle onderhandeling stellen wij de aankoopovereenkomst op en gaan voor die razendsnelle afhandeling.

Bij Vijfvinkel Trossèl streven we ernaar om jouw nieuwe woningaankoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Laat ons helpen bij jouw zoektocht naar een nieuwe woning en ontdek het plezier van het vinden van een thuis dat aan al jouw verwachtingen voldoet. #dreamteam

The-good-roll-vijfvinkel-anne

Wij zien het wel zitten met jou, jij ook? Neem contact op. Pak die telefoon. Trek aan de bel. Dan zien we je snel. Bij Vijfvinkel Trossèl.

Contact
Module background
Waardebepaling icoon Wat is jouw huis waard?