fbpx
078 6139600

Waardebepaling

Je hebt een leuk huis gezien en denkt “daar wil ik graag wonen!”. Wij kennen dat gevoel als geen ander. Je bent verliefd geworden. Daar kunnen wij helaas niks aan doen. Tegelijk vraag je je af hoe het staat met de rente, de huizenprijzen en… wat je huidige woning eigenlijk waard is? Daar hebben wij wel een oplossing voor. Wij van Vijfvinkel Trossèl komen namelijk graag bij je langs om gratis de waarde van je woning te bepalen.

Eerlijk is eerlijk. De huizenmarkt fluctueert behoorlijk op dit moment. Er is in (de omgeving van) Dordrecht veel vraag naar woningen. Dat klinkt voor jou, als potentiële verkoper, natuurlijk als muziek in de oren. Toch kan het zijn dat je woning minder waard is dan je dacht.

Dat wil ik!
De gratis waardebepaling van Vijfvinkel Trossèl is dus van grote waarde in het maken van je keuzes.
Wil jij, net als heel veel anderen, ook graag weten waar je aan toe bent? De makelaars van Vijfvinkel Trossèl geven je graag een reëel advies over de juiste vraagprijs van je woning. Met een goede waardebepaling kan een eventuele verkoop en verhuizing meer tot de verbeelding gaan spreken.

En… het is natuurlijk ook gewoon leuk om te weten wat je woning door de tijd heen waard is geworden! Ook benieuwd naar de waarde van jouw woning of denk je nu “dat wil ik!”

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.