Exclusieve zoekopdracht

Het vinden van je nieuwe huis begint bij Vijfvinkel Trossèl. Wij helpen je graag je nieuwe thuis te vinden. Als ware matchmakers is het onze missie om jouw woonwensen te koppelen aan het aanbod uit de regio. Hiervoor hebben we bij Vijfvinkel Trossèl een handige tool ontwikkeld: de ‘Ik zoek’ service!

Met de ‘Ik zoek’ service hoef je niet meer elke week al die aanbodpagina’s af te struinen. Het nieuwe aanbod komt namelijk gewoon naar jou toe. Je ontvangt namelijk automatisch een mailtje wanneer er in de regio een huis beschikbaar is die aansluit op jouw woonwensen. Wil je je woonwensen later nog aanpassen? Geen probleem! Je kunt je zoekprofiel altijd (en op elk moment van de dag) even aanpassen in je eigen zoekprofiel.

Handig en GRATIS!
De (Ik zoek)service is een handige online tool waar je je GRATIS voor kunt inschrijven. Door ons te vertellen wat voor huis je zoekt, wat je budget is, waar je wilt wonen én of je op zoek bent naar een wat grotere (of juist kleinere) woning gaan wij voor je aan de slag. Aan de hand van jouw woonwensen popt er automatisch een e-mail in je mailbox waarin je de gematchte huizen kunt bekijken. Handig toch?!  Naast het actuele aanbod sturen wij je ook nog eens vier keer per jaar een aantal handige tips en eye-openers toe die de kans op het vinden van je nieuwe (t)huis echt zullen gaan vergroten. Zo doen we dat!