Exclusieve zoekopdracht

Heb je steeds het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en klinkt: ‘’Nee, sorry, die woning is al verkocht onder voorbehoud’’ je iets té bekend in de oren? Lees dan even verder!
De woningmarkt, ook in Dordrecht, staat op z’n kop, er is op dit moment meer vraag dan aanbod. Dit zorgt ervoor dat de doorlooptijd van woningen erg hoog ligt. Woningen die in de verkoop komen, worden in een razend tempo verkocht. Dat is prettig als je een woning wilt verkopen, maar niet zo fijn als je keer op keer achter het net vist. En zeg nou zelf, het zoeken naar een woning moet een leuk proces zijn, de lol gaat er al snel af als je steeds te laat bent.

Voor deze groep bieden we onze exclusieve zoekopdracht. Als je ons een zoekopdracht geeft, gaan wij heel actief op zoek naar een passende woning. Samen vullen we een sjabloon in waarin de eigenschappen van jouw of jullie ideale woning beschreven staan. Vervolgens gaan wij op zoek naar woningen die aan dit profiel voldoen. We zetten collega makelaars in, gebruiken social media en struinen ons netwerk af, net zolang totdat we die ene ideale woning gevonden hebben. Ook als wij een nieuwe woning in ons aanbod krijgen dan kun jij de eerste zijn die deze te zien krijgt. Wij zoeken én vinden jouw nieuwe huis, zeker weten! Interesse? Maak een afspraak, dan gaan we graag om tafel om je uitgebreid te informeren. Tot snel!