fbpx
078 6139600

Vijfvinkel Trossèl

Dat leuke makelaarskantoor uit Dordrecht. Met die enthousiaste mensen en lekkere koffie. Die opvallende rode zitzak in het kantoor en dat dribbelende viervoetertje. Zodra je de drempel over stapt voel je het al… Hier wordt gewerkt. Dat is natuurlijk ook zo, want Vijfvinkel Trossèl zit niet bepaald stil op de woningmarkt. Hieronder staan de diensten van Vijfvinkel Trossèl, lees snel wat Vijfvinkel Trossèl voor je kan betekenen!

Diensten

Waardebepaling

Waardebepaling

Je denkt na over verhuizen, maar is dat nu wel verstandig? Hoe staat het met de rente, de huizenprijzen en… wat is mijn huidige woning eigenlijk waard? Typisch een situatie voor een waardebepaling. Wij van Vijfvinkel Trossèl komen graag bij je langs om je een gratis waardebepaling te bieden.

Lees meer

Je huis verkopen

Je huis verkopen

Wil je een huis verkopen? Wij kennen de markt, de kopers en de beste strategie. Samen stippelen we een plan uit om te komen tot een succesvolle verkoop. We doen het op jouw tempo, vliegensvlug of rustig aan!

Lees meer

Aankoop

Aankoop

Vijfvinkel Trossèl als jouw aankoopmakelaar? Dat kan. We staan je graag bij in het vaak spannende proces van bezichtigen en onderhandelen. We zorgen voor een goede deal en een ontspannen aankoopproces!

Lees meer

Taxaties

Taxaties

Mooi huis, maar wat is het waard? Vijfvinkel Trossèl verzorgt (NVM) taxaties in de regio Dordrecht voor particulieren en bedrijven. Onze taxaties voldoen aan de kwaliteitseisen van geldverstrekkers en de NHG. Als je echt wilt weten wat het waard is!

Lees meer

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouwwoningen kun je terecht bij Vijfvinkel Trossèl. Wil je thuiskomen in een gloednieuwe woning, helemaal af en helemaal zoals je het voor ogen hebt? Misschien is een nieuwbouwwoning dan iets voor jou.

Lees meer

Verhuur

Verhuur

Wil je je huis verhuren? Dat komt goed uit. Ook op het gebied van verhuren zijn wij actief, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Vijfvinkel Trossèl heeft jarenlang ervaring in de wereld van huur en verhuur.

Lees meer

Wil je teruggebeld worden?

Help ik zoek een huis!

0 huizen verkocht
0 woningen te koop
0 tevreden klanten
0 selfies