078 6139600

Kleine Spuistraat 34 3311 VJ Dordrecht

Verkocht
bouwjaar: 2001
woonoppervlakte: 126 m2

kamers: 3

slaapkamers: 2

Omschrijving

‘Amsterdams’ wonen in een verscholen stukje historie van Dordrecht! Supertoffe, speelse stadswoning met een te gekke leefruimte, stadsbalkon en twee slaapkamers.

– deel uitmakend van uniek restauratie-/bouwproject met 13 pittoreske woningen in hartje centrum (grootste woning!);
– bij de restauratie/terugbouw is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van authentieke bouwmaterialen en bouwonderdelen,
waaronder zelfs twee teruggeplaatste gevels uit 1714 en 1777!
– begane grond met royale entree met meterkast, berging/wasruimte en grote toiletruimte;
– fantastische woonverdieping met hoge plafonds;
– opvallend grote living van ruim 65 m² met niveauverschil bestaande uit woonkamer en open eetkeuken;
– twee slaapkamers met stoere hoge nok, badkamer en stadsbalkon (zuid) op de tweede verdieping;
– volledig voorzien van Frans eiken vloeren;
– de woning betreft een appartementsrecht;
– gesitueerd aan een straatje met een rijk historisch verleden in het Lombardgebied, direct nabij alle wenselijke centrumvoorzieningen en het NS-station;
– gemeentelijk monument en gelegen in gebied dat is aangewezen als Beschermd Stads- en Dorpsgezicht;
– woonoppervlak 126 m². Bruto inhoud 450 m³;
– bouwjaar 2001, energiezuinig label A.

Indeling:

Begane grond:
Entree in hal met trapopgang, een ruim toilet en deur naar de inpandige berging. De L-vormige berging beschikt over vaste kastruimte, opstelplaats voor wasapparatuur en de cv-combiketel. De berging is tevens direct vanaf de straat te bereiken middels een eigen toegangsdeur.

Eerste verdieping:
Prachtige, royale living met sfeervolle schuiframen, balkenplafond, massief Frans-eikenhouten vloerdelen en een plafondhoogte van bijna 3 meter. Ook is er een gaaf hoogteverschil in vloer en plafond in de overgang naar de voor-/keukenzijde. Verder is er de open trapopgang naar de slaapverdieping.
De woonkeuken met een plafondhoogte van bijna 4 meter bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is middels een speels niveauverschil te bereiken vanuit de living. In de voorgevel bevinden zich maar liefst vier royale ramen en twee dubbele deuren waarvan één voorzien van een Frans balkon. De keuken zelf is uitgevoerd met een nette hoekopstelling v.v. vaatwasser, combi-magnetron, 4-pits gaskookplaat, een maatwerk verdiepingshoge rvs afzuiginstallatie en losse rvs koelkast.

Tweede verdieping:
Overloop met niveauverschil en toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en het terras.
Slaapkamer 1, een ruime kamer met bijna 4 meter hoge nok gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer beschikt over een raam in de achtergevel, dakvenster en vaste maatwerk kastruimte met ingebouwde lichtspotjes.
Slaapkamer 2, een ruime kamer met bijna 3,5 meter hoge nok, gesitueerd aan de voorzijde van de woning en eveneens met vaste, op maat gemaakte kastruimte. Ook is er een dubbele deur met Frans balkon aanwezig.
Keurige badkamer uitgevoerd met 2e toilet, ligbad en wastafel. De badkamer is voorzien van vloer- en wandtegels in neutraal/witte kleurstelling.

Buitenruimte:
Het terras/stadsbalkon is bereikbaar middels een schuifpui vanaf de overloop op de 2e verdieping en is heerlijk zonnig op het zuiden gesitueerd. Via de schuifpui valt het licht via de open trapconstructie tot in de living op de eerste verdieping, wat het mede tot een heerlijke lichte woning maakt.

Algemeen:
Vloerafwerking: zowel de vloeren van de entree, de woonverdieping als de slaapverdieping zijn afgewerkt met Frans-eikenhouten vloerdelen.
Wandafwerking: voornamelijk stuc-/sauswerk als wandafwerking. De wanden in de slaapkamers zijn deels voorzien van behang.
Kozijnen/beglazing: houten kozijnen met deels dubbele beglazing en deels enkel glas met voorzetramen. Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd.
Energielabel: zuinig energielabel A.
Bouwjaar: 2001.
Appartementsrecht: het betreft een appartementsrecht, tezamen met een ondergelegen berging.
Kadastrale gegevens: gemeente Dordrecht, sectie E, nummer 1224A, index 1.
Oplevering: in overleg.

Deze woning bezichtigen? Of zijn er vragen over de verkoopdocumentatie? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen graag.

E-mail: info@vijfvinkel.nl
Telefoon: 078-6139600
Facebook: Vijfvinkel Trossèl makelaars, de leuke huizen
Instagram: @vijfvinkeltrosselmakelaars

Gratis tip! Vijfvinkel Trossèl makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Denk er bij het aankopen van een huis eens aan om een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: een NVM-aankoopmakelaar.

In onze koopovereenkomsten dient koper een bankgarantie/waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Vijfvinkel Trossèl is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Soort
herenhuis
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2001
Soorten
geen garage
Energieklasse
A
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
126 m2
Inhoud
450 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Tuintypen
zonneterras
Overige ruimten
toilet, provisieruimte, stookruimte, berging, wasruimte, hal

Plattegronden

Locatie & Omgeving