078 6139600

Kerksteiger 7 3311 ED Dordrecht

€ 299.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud
bouwjaar: 1735
woonoppervlakte: 133 m2

kamers: 4

slaapkamers: 2

Omschrijving

Een buitenkans voor de stadsliefhebbers! Prachtig gelegen woning aan de Wijnhaven, hoekje Taankade/Kerksteiger, met 3 heerlijk ruime woonlagen.

– héél gaaf gelegen stadswoning, naar eigen smaak te moderniseren;
– begane grond met een ruime kamer;
– 1e verdieping met grote open leefruimte en prachtig zicht op de boten in de Wijnhaven;
– 2e verdieping onder de kap, thans verdeeld in 2 ruimtes;
– op delen reeds gerenoveerd (o.a. het dak), echter divers onderhoud benodigd;
– vanuit de woning kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op de Wijnhaven, Bellevue en de historische binnenstad;
– het Drierivierenpunt, restaurants, terrassen, winkels en culturele voorzieningen zijn letterlijk om de hoek te vinden;
– woonoppervlak 133 m². Bruto inhoud 470 m³;
– bouwjaar omstreeks 1735. Eigen grond 57 m².

Indeling:

Begane grond:
Entree aan de Kerksteiger-zijde in hal met trapopgang en binnenhal met aansluitpunt voor de wasmachine en toegang tot de badkamer en kamer aan de voorzijde van de woning. Tevens meterkast v.v. 5 groepen en aardlekschakelaar.
De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en beschikt over een toilet, wastafel en handdoekradiator.
Ruime kamer (thans in gebruik als slaapkamer) aan de voorzijde van de woning met mooi zicht op de Taankade/Wijnhaven. Door de meerdere raampartijen aan zowel de Kerksteigerzijde als de Taankade is deze kamer heerlijk licht.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime living met open keuken. Ook deze ruimte is heerlijk licht door de vele raampartijen en biedt een gaaf uitzicht op de Wijnhaven. De keuken beschikt over een eenvoudige hoekopstelling met dubbele spoelbak en rvs afzuigschouw. Tevens deur naar de trapopgang 2e verdieping.

Tweede verdieping:
De 2e verdieping bevindt zich onder de kap met een nokhoogte van ruim 3 meter. Er is een ruime voorzolder met 2 dakkapellen en opstelplaats van de cv-ketel en geiser.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een leuke slaapkamer met 2 dakkapellen en 3 vaste kasten.

Algemeen:
Vloerafwerking: betonnen begane grond met houten vloerdelen (excl. hal voorzien van vinyl). Eerste verdieping met originele houten vloerdelen en 2e verdieping met vinyl.
Wandafwerking: begane grond met deels houten wandafwerking, deels behang en deels onafgewerkte gipsplaten. 1e verdieping keuken met stucwerk wandafwerking. Onafgewerkte gipsplaten in de woonkamer.
Buitenruimte: de woning beschikt niet over een buitenruimte/tuin.
Onderhoud: de woning behoeft, naast modernisering, op een aantal punten onderhoud. O.a. wat benodigd houtwerkherstel van dakkapellen, vochtdoorslag dakkapel voorzijde en loodwerk goot noordoostzijde. Het dak is ca. 10 jaar geleden vernieuwd (incl. pannen, latten, folie, isolatie en goot met belendend pand). Ook zijn er diverse ramen reeds vernieuwd.
Kozijnen/beglazing: houten kozijnen, deels met enkele en deels met dubbele beglazing.
Energielabel: G (voorlopig label).
Bouwjaar: omstreeks 1735.
Grondoppervlak: 57 m².
Kadastrale gegevens: gemeente Dordrecht, sectie G, nummer 2858.
Oplevering: in overleg.

Deze woning bezichtigen? Of zijn er vragen over de verkoopdocumentatie? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen graag.

E-mail: info@vijfvinkel.nl
Telefoon: 078-6139600
Facebook: Vijfvinkel Trossèl makelaars, de leuke huizen
Instagram: @vijfvinkeltrosselmakelaars

Gratis tip! Vijfvinkel Trossèl makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Denk er bij het aankopen van een huis eens aan om een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: een NVM-aankoopmakelaar.

In onze koopovereenkomsten dient koper een bankgarantie/waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Vijfvinkel Trossèl is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Soort
eengezinswoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1735
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
57 m2
Energieklasse
G
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
133 m2
Perceel oppervlakte
57 m2
Inhoud
477 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Tuintypen
geen tuin
Overige ruimten
wasruimte, hal

Plattegronden

Locatie & Omgeving