fbpx
078 6139600

Dresselhuysstraat 23 3317 LC Dordrecht

€ 110.000,- k.k.
bouwjaar: 2021
woonoppervlakte: 42 m2

kamers: 3

slaapkamers: 2

Omschrijving

Ben je op zoek naar een geweldig tiny house? Dan is dit je kans!
Ideaal voor starters op de woningmarkt, als mantelzorgvoorziening of als eigen huis voor de kinderen op je erf maar vooral ook om heerlijk zelf in te wonen. Of als vakantiehuis op je favoriete vakantieplek? Want dit tiny house is instapklaar en kan op alle nutsvoorzieningen aangesloten worden. Het is van alle gemakken voorzien die je ook in een ‘gewoon’ huis aantreft. Het is gebouwd door Dutch Tiny Houses. Zij staan bekend voor maatwerk, het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige afwerking. Dit tiny house is dan ook onder architectuur gebouwd en heeft een vergunning gekregen die aan het bouwbesluit getoetst is.

Grote woonkeuken met openslaande deuren
De centrale plek in dit tiny house is de grote woonkeuken met de openslaande deuren naar de tuin.
Gekookt wordt in deze luxe keuken op inductie. Verder is de keuken o.a. voorzien van een apothekerskast, grote diepe ladekast met 3 lades, inbouwkoelkast met vriesvak en afzuigkap.

Gezellige woonvide
Boven bevindt zich de gezellige en knusse woonvide. Hier is plek voor een bankstel, televisie of een grote hangplek op de brede vensterbank want je hebt door het grote raam een mooi uitzicht naar buiten. De woonvide is te bereiken via een trap die ook verplaatst kan worden. Tevens biedt de trap opbergruimte.

Maar liefst twee slaapkamers (waarvan een met bedstee!)
Dit tiny house springt er uit omdat het maar liefst twee slaapkamers heeft. Beide hebben een ingebouwd 2-persoonsbed waarvan er een met een knusse bedstee. Onder beide bedden is veel bergruimte. Beide kamers hebben nog voldoende plek om thuis te werken of te hobbyen.

Badkamer met vloerverwarming
De compacte badkamer is voorzien van vloerverwarming, heeft een zwevend wc, een inloopdouche, een badkamermeubel met veel opbergruimte in de lades en een spiegelkast. Tussen badkamer en slaapkamer 2 is een niche met plek en aansluiting voor wasautomaat en droger.

Overige gemakken
Vanuit de keuken en de woonvide is toegang tot een grote bergkast. Hierin zit de meterkast met 7 groepen, de e-Smart 80-liter boiler voor het warme water, de aansluitingen voor water, elektra en internet.
Alle kamers worden verwarmd door elektrische infraroodpanelen, te bedienen met afzonderlijke kamerthermostaten. Het buitenleven wordt verrijkt met buitenlampen, een buitenkraan en stopcontact. Het tiny house kan vervoerd worden per dieplader.
Alle ramen zijn voorzien van op maat gemaakte luxaflex.

Mag het tiny house op deze locatie blijven?
Nee. Geïnteresseerden voor de vrijkomende plek mogen inschrijven voor deze plek. Onder alle inschrijvers wordt dan geloot. Aankoop voor op de huidige locatie is daarom op eigen risico, want als je op deze locatie niet mag blijven omdat iemand anders de loting wint die zelf een tiny house wil (laten) bouwen, moet je het tiny house weghalen. De verkopende partij betaald dan wel de kosten voor het verwijderen van de vaste aansluitingen. De kosten voor het verplaatsen van het tiny house zijn dan wel voor de koper.

Gezocht wordt daarom een koper die het house aankoopt voor een andere locatie. Overdracht in overleg. En de transportkosten zijn voor de koper.

Afmetingen tiny house
Het tiny house is 11 meter lang, 3m breed en 4m hoog. Het totale woonoppervlak is 42m2.

Specificaties
Houtskeletbouw, buitenbekleding thermisch gemodificeerd Fraké hout, dak – EPDM-folie, isolatie vloer, wanden en dak met
Métisse katoen. Alle ramen zijn H++ dubbelglas.

Vraagprijs
€ 110.000,- k.k. Vervoer van het tiny house is op eigen kosten.

Bezichtiging
Op maandag, 29 mei 2023 is van 13 tot 16 uur een open dag op de huidige tiny house locatie. Dit tiny house doet ook mee en kan dan bezichtigd worden. Aanmelden is niet nodig.

Verkoop
De verkoop geschiedt door de verkopers van het tiny house zelf. Vijfvinkel Trossèl Makelaars verzorgt enkel de aanbieding en acquisitie. Het verdere contact/afwikkeling verloopt derhalve met de eigenaren van het tiny house zelf.

Kenmerken

Soort
stacaravan
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2021
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
36 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
42 m2
Perceel oppervlakte
36 m2
Inhoud
110 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Tuintypen
geen tuin
Overige ruimten
provisieruimte, stookruimte

Locatie & Omgeving