Blauwpoortsplein 9-12 3311 AC Dordrecht

€ 800.000,- k.k.
bouwjaar: 1933
woonoppervlakte: 343 m2

kamers: 17

slaapkamers: 13

Omschrijving

Op een fantastische locatie aan het Blauwpoortsplein, in het historische havengebied van Dordrecht en met zicht op de Oude Maas, bieden wij het voormalige ‘Hotel Blauwpoort’ aan.

Het pand, bestaande uit de huisnummers 9 t/m 12, is in het verleden als hotel/restaurant/koffiebar & café uitgebaat en bestaat thans uit 14 kamers, 2 keukens, caféruimte, sanitaire voorzieningen, achterplaats en 2 kelderruimten (droog). De 2 bovenwoningen (nummers 10 en 11) beschikken over een eigen entree/opgang.

Volledige renovatie dient plaats te vinden, waarbij het pand zich leent voor verschillende mogelijkheden zoals het realiseren van bijvoorbeeld 4 maisonnettes of horeca met bovenwoningen.

Het Blauwpoortsplein bevindt zich bij de Nieuwe Haven en Oude Maas in het historische centrum van de oudste stad van Holland, met in de omgeving een willekeur aan terrassen, restaurants, musea, winkelvoorzieningen maar ook het theater en bioscopen. Ook uitvalsweg A16 en openbaar vervoer (zoals de Waterbus naar Rotterdam) zijn in de directe omgeving gelegen.

Algemene informatie:

* Bouwjaar: 1933.
* Oppervlakte: ca. 343 m².
* Inhoud ca. 1330 m³.
* Eigen grond: 141 m², bestaande uit de percelen F 2241 (71 m²) en F 2242 (70 m²).
* Het pand heeft de gemeentelijke monumentenstatus.
* Er is witte en bruine niet hechtgebonden asbest aanwezig. Ten minste alle plafondplaten in het pand bevatten asbest. Ook is er loden leidingwerk en verouderde elektrabedrading aanwezig.
* Bestemming thans: deels horeca/logies en deels wonen.
* Het kozijnwerk is in matige tot slechte staat.
* Er is één nutsaansluiting aanwezig voor het totale pand. De centrale verwarming bestaat uit 2 systemen/ketels.
* De verkoop geschiedt middels verkoop bij inschrijving. Deadline inschrijving op 16 oktober 2019.

* De indeling:
nr. 9, De voormalige koffiebar met toilet, kelder, trapopgang, doorgang naar nr. 12 (voormalig café/bar) en keuken met deur naar de binnenplaats. 1e Verdieping met overloop met douche en toilet, kamer achterzijde met badkamer en suite en kamer voorzijde met balkon met openslaande deuren en een geweldig uitzicht.
nr. 10, bovenwoning met eigen opgang. 2e Verdieping met overloop met toilet, grote kamer met erker aan de voorzijde, 2 kamers aan de achterzijde met deur naar balkon. 3e Verdieping met overloop met kast cv-ketel, badkamer, kamer achterzijde en kamer voorzijde.
nr. 11, eveneens een bovenwoning met eigen opgang. 2e Verdieping met overloop met toilet, open keuken aan de achterzijde met deur naar balkon, woonkamer aan de voorzijde. 3e Verdieping met overloop met toegang tot de vliering, badkamer aan de achterzijde, slaapkamer aan de achterzijde en 2 kamers aan de voorzijde.
nr. 12, café/barruimte met toegang tot de kelder, trapopgang en deur naar de binnenplaats. 1e Verdieping met overloop met toilet en douche, kamer achterzijde met badkamer en suite en kamer voorzijde met douche en balkon met openslaande deuren.

Voor het maken van een afspraak om het pand te bezichtigen of indien u nadere vragen heeft kunt u contact opnemen met ons kantoor:
e-mail: info@vijfvinkel.nl
telefoon: 078-6139600.

Vijfvinkel Trossèl makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Indien u een pand wenst te kopen is het verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: een NVM-aankoopmakelaar.

Indien u vragen heeft over de verkoopdocumentatie of over uw woonwensen, dan adviseren wij u deze tijdig te stellen.

In onze koopovereenkomsten dient koper een bankgarantie/waarborgsom te stellen van 10% van de koopsom.

De informatie in deze brochure is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van Vijfvinkel Trossèl is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Soort
eengezinswoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1933
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
141 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
343 m2
Perceel oppervlakte
141 m2
Inhoud
1.330 m3
Aantal kamers
17
Aantal slaapkamers
13
Tuintypen
achtertuin
Overige ruimten
toilet, berging

Plattegronden

Locatie & Omgeving