fbpx
078 6139600

1, 2, 3, 4, 5-Winkel(en) maar…

‘De kracht van passende marketing bestaat uit het vertalen van de klantsignalen!’

Ja, precíes. Vanuit jullie.

We doen wat we doen omdat we ervan houden.
En, omdat we genieten van jullie feedback, van jullie aanwezigheid in het bedrijf Vijfvinkel Trossèl op alle mogelijke manieren. Aan de telefoon, per e-mail, live in jullie toffe huizen of terwijl we kennismaken in jouw nieuwe droomhuis. Ja. Jullie!

Vijfvinkel
Sinds de jaren ’70, van de vorige eeuw welteverstaan, is Vijfvinkel makelaars een gevestigde naam in het mooie Dordrecht. En later kwam daar Trossèl nog bij. En we zijn nog altijd wie we zijn, wat dat betreft is er weinig veranderd. Oké, oké Door de jaren heen veranderde er wat kleur (vandaag is rood!), kwamen er nieuwe collega’s bij (en zitten er ook nog steeds toppers van het eerste uur) én groeide jullie vertrouwen nóg meer met de jaren.

Of is het nou VijfWINKEL?
Wat we onveranderd zien (ja, én horen) is soms de ‘verwarring’ bij het spellen van de bedrijfsnaam. Euhhh VijfWinkel? Nee, Vinkel. Vijfvinkel. Oke, helder. Dat gezegd én gehoord hebbende: SIGNAAL!

Er. Moet. Een. VijfWINKEL. Komen!
Ja, een heuse webshop.
De afgelopen maanden hebben we hier dan ook keitje hard aan gewerkt. Jullie zagen natuurlijk al de meest lekkere sokken, de ideale paraplu en de heerlijke hippe hoodies voorbijkomen. Die sleutelhangers dragen inmiddels al de nodige nieuwe huissleutels bij zich en de Bundel van Wonen heeft zich in een aantal boekenkasten genesteld. Deze gadgets zijn verzameld door nieuwe huiseigenaren én winnaars van onze toffe winacties.  Nu dus  voor iedereen available. Hoe leuk?

Maar hee, Vijfvinkel (ja, ja, met een V) zou Vijfvinkel niet zijn als we met de opbrengst niet iets passends zouden doen.

Huis en Haard it is!
Iedereen verdient tenslotte een dak boven zijn hoofd, een thuis ook in moeilijke omstandigheden. Veilig, beschermd, vertrouwd. Dag in dag uit gerund door liefdevolle toppers, die zorgen voor een (t)huis. Wij vinden dit zo mooi.

We dragen Huis en Haard een warm Vijfvinkelhart toe. De opbrengst van alle kekke producten gaat dan ook naar jullie. Zo dragen wij ook graag ons (bouw)steentje bij. Ja een supergoed doel #legerdesheils #Dordrecht!

Is het dubbel? Nu live gaan temidden van de Coronacrisis?  Ja. Blijft het, áltijd, belangrijk om anderen te ondersteunen? Ja.
Dus. We. Did. It.

Stay safe, stay home, tune in én help een ander!

 

Shop (till you drop!) in de VijfWINKEL