Spuiboulevard 100 3311 GR Dordrecht

Van tot
opgeleverd sinds 21 december 2018
woonoppervlakte: 52 m2 - 110 m2

Omschrijving

Transformatieproject Spuiboulevard 100 in Dordrecht.

Het voormalige kantoorgebouw aan de Spuiboulevard 100 wordt omgetoverd tot een prachtig appartementencomplex met maar liefst 39 energiezuinige (2- en 3-kamer) huurappartementen met een woonoppervlakte tussen de 52 m² en 110 m². De ligging van het gebouw in het hart van het centrum van Dordrecht en direct aan het winkelgebied is perfect! Het NS-station, supermarkten en een diversiteit aan horecavoorzieningen zijn binnen handbereik.

De appartementen zijn gesitueerd op de 1e t/m 5e verdieping van het complex. Alle appartementen worden voorzien van een balkon/buitenruimte, een luxe/compleet uitgevoerde keuken en modern sanitair. De wanden zijn keurig afgewerkt met behang in witte kleurstelling.
De complete inrichting in combinatie met de aanwezigheid van een liftinstallatie en berging maken dit appartement zeer aantrekkelijk voor diegenen die gelijkvloers en comfortabel wil wonen, direct nabij de levendigheid van de historische binnenstad!

Diversen:
– inclusief gemeenschappelijke fietsenberging;
– heb je een auto? Je bent dan verplicht een huurovereenkomst met de gemeente af te sluiten t.b.v. een parkeerplaats in de garage (kosten ca. € 113/mnd, conform standaard tarieven gemeente);
– servicekosten € 40,- per maand.
– minimale huurperiode één jaar.
– inkomenseis: minimaal 3,5 keer de maandhuur als bruto inkomen;
– waarborgsom van één maand huur (kale huur + voorschot servicekosten);
– kosten aanbrengen naamplaatje voor rekening huurder;

Heb je interesse in een prachtig appartement in het complex? Neem dan zeker even contact op met ons kantoor en vraag een inschrijfformulier aan!

Plattegronden