De beste makelaar van Dordrecht

Je hoort ook wel; “Die van Vijfvinkel, die zijn lekker sociaal.” En dat klopt als een bus. Of je nu al jaren in Dordrecht woont of nieuw bent in de regio, wij zijn er om jou te ontvangen met een knallend feestje. We werken vanuit ons leuke kantoor in het prachtige stadscentrum van Dordrecht. ‘Jeweetwel, op dat hoekje bij de Vriesebrug.’

Of we de beste zijn? Dat laten we liever aan jou over. Met zo’n 100 jaar deskundigheid in huis en een bak aan ervaring, hebben we al genoeg mensen geholpen die hier wat zinnigs over te zeggen hebben. Zie hier.

Tijd voor een nieuwe woning?

Even in een notendop. Wat hebben wij bij Vijfvinkel voor jou in petto?

1. Het beste aanbod aan huizen in Dordrecht:
Het Reeland, De Staart, Krispijn, Stadspolders, Dubbeldam. Scroll door het aanbod op onze website. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en wij gaan voor jou aan de slag!

2. Taxatie en persoonlijk advies:
Weten wat jouw woning waard is? Wij zijn dé makelaar die je kunt inschakelen om te weten wat jouw woning waard is. Wij zijn een onafhankelijke taxateur. Voldoen aan de NWWI-richtlijnen. En stellen het rapport op onder voorwaarden van de NHG zodat starters, bij de koop van hun eerste woning, terecht kunnen bij elke geldverstrekker.

3. Hulp bij de aankoop van jouw woning:
Vijfvinkel Trossel is dé aankoopmakelaar in Dordrecht. Heb je hulp nodig bij het kopen van een huis omdat je steeds naast het net vist? Het in de hand nemen van een aankoopmakelaar is altijd een goed idee! Wij zitten erbovenop! Een aankoopmakelaar is op de hoogte van het aanbod, de huidige markt en alles wat er bij de aankoop van een woning komt kijken. Wij zorgen dat het kopen van een huis gaat lukken, tegen de beste prijs.

4. Gratis waardebepaling:
Wij geven advies om te beginnen met een gratis waardebepaling van jouw huis. Zo ontdek je wat jouw huis uniek maakt. En kun je een realistisch beeld krijgen van wat jouw woning waard is.

5. Hulp bij de verkoop van jouw woning:
Het verkoopadvies van een Vijfvinkel Trossèl makelaar is altijd persoonlijk. Hoe we te werk gaan? Wij willen jo(uw) huis leren kennen, en jou! Graag gaan we om de tafel om uit te pluizen wat de beste strategie is voor jouw huis. Advies op maat met een bakkie koffie erbij. Een goed, gezellig en deskundig gesprek, wie wil dat nou niet?

The-good-roll-vijfvinkel-anne

Wij zien het wel zitten met jou, jij ook? Neem contact op. Pak die telefoon. Trek aan de bel. Dan zien we je snel. Bij Vijfvinkel Trossèl.

Contact
Module background
Waardebepaling icoon Wat is jouw huis waard?