fbpx
078 6139600

[Gastblog] Verliefd op Dordt!

Hai! Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn de meiden van City blog Dordrecht en De wereld op Papier. Vier meiden, geboren en getogen in het prachtige Dordrecht, waar we met veel plezier wonen! We geven je graag een korte introductie van wie we zijn en wat we doen.

City blog Dordrecht

Wij, Ayse & Sanna, zijn samen Cityblog Dordrecht gestart. Een blog waarin we schrijven over al het leuks wat in Dordrecht te vinden is. We nemen je mee naar de leukste plekken en events en delen onze ervaringen. Van de nieuwste winkeltjes tot hippe koffietentjes en van de lekkerste restaurants tot de leukste sportscholen. We schrijven over waar wij enthousiast van worden en delen dit graag met andere Dordtenaren en iedereen die nieuwsgierig is naar de stad. www.cityblogdordrecht.nl

De wereld op papier

Wij, Laura & Mariëlle, zijn samen De wereld op papier gestart. We ontwerpen kaarten, posters en andere papierwaren, geïnspireerd op de reizen die we samen maken. Zo zit er achter ieder ontwerp een persoonlijk verhaal. Soms is dat een verhaal over een verre bestemming, zoals Cuba of Tibet, maar vaak ook van een plek heel dicht bij huis, zoals Dordrecht! De stad geeft ons meer dan voldoende inspiratie om mooie ontwerpen te maken! www.dewereldoppapier.nl

Toffe samenwerking

Je merkt wel uit onze verhalen dat Dordrecht onze gezamenlijke passie is dat ons hartje daar sneller van gaat kloppen. We houden van de historie, de prachtige panden, de havens, het ‘dorpse’, maar ook van de ondernemers die de stad rijk is! Daarom zijn wij samen het project Dordt op de kaart gestart. Via dit platform leggen we in beeld en tekst de enthousiaste verhalen van Dordtse ondernemers vast. Je leert niet alleen de onderneming kennen, maar ook het gezicht achter de onderneming. Zo is er een bundeling mooie verhalen ontstaan over de ondernemers, hun passie, dromen en… blik op de stad! In combinatie met een persoonlijk ontworpen ‘Dordt’ ansichtkaart leggen we vast waar het hart van de ondernemers sneller van gaat kloppen. Zo werken we samen om Dordrecht nog beter op de kaart te zetten.

Kloppende hartjes
Het is erg leuk om te merken dat ons idee enthousiast wordt ontvangen en dat Dordtse ondernemers graag meewerken. Zo kwamen we ook bij Saskia van Vijfvinkel Makelaars terecht! Ze was meteen enthousiast over ons project. Het is lastig om toe te geven, maar Saskia is misschien nog wel een grotere Dordt-fan dan wij! Ze weet alles over de stad, kent de mooiste plekjes en heeft een missie: het hartje van iedere klant sneller laten kloppen door een Dordts droomhuis te vinden!

We hebben inmiddels een leuk interview achter de rug en weten nu alles over haar onderneming, haar team en haar passie voor huizen EN de stad! We kunnen je alvast verklappen dat Saskia uit een hele ondernemende familie komt… en of ze ooit had gedacht dat zij makelaar zou worden? Binnenkort lees meer op www.dordtopdekaart.nl.

Ben je ook ondernemer en enthousiast over Dordt op de Kaart, doe dan ook mee! Meer informatie kun je opvragen via info@dordtopdekaart.nl

Dankjewel Saskia dat we je mochten interviewen! Je inspireert ons en zo ook weer anderen, samen maken we Dordrecht nog leuker!