fbpx
078 6139600

De Schijf van Vijf(vinkel)

Daar word je blij(er) van
De huidige woningmarkt is wat ‘ongezond’. Er is waanzinnig veel vraag naar woningen en verhoudingsgewijs erg weinig aanbod. Dat vraagt om goede begeleiding bij aankoop. Maar vooral óók bij verkoop! ‘Huh? Huizen worden toch gemakkelijk verkocht?’ Zeker. Maar wat hou jij eraan over? Dat is de hamvraag. Kies juist nu voor de gezonde woonkeuzes van Vijfvinkel Trossèl en word écht blij.

We horen het steeds vaker. Mensen die ervoor kiezen hun huis ‘snel’ onderhands te verkopen. Onder het mom: zo bespaar ik op makelaarskosten en ben ik er gemakkelijk van af. Niet doen! Maak van je vastgoed geen fastfood. Achteraf heb je namelijk spijt van die snelle hap. Daarom introduceren wij met liefde de Schijf van Vijf(vinkel). Maar liefst 5 goede redenen om bij ons aan tafel schuiven voor de verkoop van je woning. Komen ze:

  1. Een flinke portie no-nonsense.
    Bij ons dus geen flauwekul op het menu!
  2. Wij kunnen een eeeenorm blik aan woningzoekenden opentrekken. Hoe fijn is dat!
  3. Vijfvinkel heeft HEEL véél kwalitatieve en betrokken volgers.
    Jouw leuke huis wordt dus goed gezien.
  4. Door een persoonlijk verkoopplan is verkoop ge-ga-ran-deerd!
  5. Afspraak is afspraak. Vijfvinkel doet wat het belooft. Dat beloven we!


Alle gekheid op een stokje. We menen het oprecht als we zeggen dat onze makelaars nauwkeurig naar je woning kijken. We zien kansen waar jij ze zelf misschien niet ziet. Niet omdat wij scherpere ogen hebben. Nee, dit is wat we dagelijks doen. Wij kennen de huizenmarkt in Dordrecht door en door. En we weten waar ons grote zoekersbestand naar uitkijkt. Precies daarom stippelen we een persoonlijk plan voor je uit!

Tel daar veel kwalitatieve en dús actieve volgers op social media bij op. Gewoon hier, uit de omgeving. En vergeet die zeer prominente plek op Funda niet (die wij jou gegarandeerd bieden). Ruimte voor een toetje? Wij komen altijd onze afspraken na en we doen geen loze beloften. Die makelaarskosten bijvoorbeeld, die haal je er echt wel uit.

Besluit je jouw huis in de vrije markt te koop te zetten? Mogen wij (natuurlijk in overleg met jou) de strategie bepalen? Dan ben je lekker gezond bezig. En je zal zien dat je jouw huis tegen een betere prijs én met goede voorwaarden verkoopt. Daar word je toch harstikke blij van!

Aanschuiven bij Vijfvinkel?

Plan hier een afspraak!