fbpx
078 6139600

Bundel van wonen

Het schrijven van ‘Bundel van Wonen’ als relatiegeschenk voor Vijfvinkel Trossèl Makelaars. Wat een bijzonder mooie vraag. En wat een gaaf gebaar!

De gedachtegang achter ‘Bundel van Wonen’ past precies bij dit hippe, no-nonsense makelaarskantoor! Geloven in passie, plezier, eerlijkheid én toereikendheid. Geloven in het creëren van een nieuw thuis. Een persoonlijke benadering van een ieder die hen het vertrouwen schenkt om samen een ‘nieuw stukje toekomst’ vorm te geven. En alles begint bij dat eerste gevoel, de klik, het durven stellen van de hulpvraag en áltijd een eerlijk antwoord kunnen verwachten.

De vraag om, voor de opdrachtgevers van Vijfvinkel Trossèl Makelaars, een ‘Bundel van Wonen’ te schrijven is ook voor mij als schrijver een enorme eer. Omdat het past, wij passen. Ik geloof in de kracht van gevoel. Zo ben ik nooit vergeten dat Saskia Trossèl me ooit vertelde dat het, bij een eerste bezichtiging, niet eens gaat om een perfect passend huis waar niets meer aan hoeft te gebeuren. Nee, meer dan dat gaat het om het goede gevoel. Het gevoel van ‘hier wil ik zijn’. Hier wil ik iedere dag thuiskomen. Hier wil ik wakker worden en ‘s avonds terugkijken op de dag. Hier wil ik alleen zijn én hier wil ik samen zijn.

Of het goed voelt, dat kun je als mens alleen maar zelf bepalen. En alles eromheen, daarin ondersteunt Vijfvinkel Trossèl Makelaars je dan weer! Of het nu gaat om een aankoop, verkoop, om een taxatie of om een verkoopadvies. In alles werken zij vanuit passie, expertise en óók met dat goede gevoel.

Hoe gaaf is het dat deze Bundel bij de toekomstige bewoners in de, misschien wel nieuwe, boekenkast een mooie plek krijgt. Gedichten over wonen, leven, vertrouwen en de spanning die deze nieuwe fase met zich meebrengt. Want wonen, leven, thuis zijn… het omvat zoveel. En tegelijkertijd is het altijd weer terug te voeren naar die eerste belangrijke kernwaarde; het goede gevoel!

Met nét zoveel plezier en passie als dit mooie team, heb ik ‘Bundel van Wonen’ geschreven. Voor jullie, voor alle klanten die met Vijfvinkel Trossèl Makelaars in aanraking zijn geweest.

Dank Vijfvinkel Trossèl Makelaars voor dit mooie gebaar, voor dit vertrouwen. En voor een ieder die dit leest: ga gewoon eens bij ze langs! De koffie staat altijd klaar. Proef en ervaar de sfeer, het juiste gevoel! En uiteindelijk ligt ‘Bundel van Wonen’ dan wellicht ook binnenkort bij u of jou thuis op de leestafel!

Anne Hoogwerf