fbpx
078 6139600

Kijken, kijken… kopen!

Zit je dan. Funda als een gek af te speuren naar dat ene huis. Jouw droomhuis. Yes, gevonden! Hoppa, makelaar bellen dus. ‘Nu net even geen tijd, ik bel later deze week wel.’ Mis! Woning sneller dan ooit verkocht. Weg droomhuis.

Herkenbaar? We weten het. Helaas.
De huizenmarkt van nu is een bijzondere. Er is weinig aanbod en er zijn heel veel zoekers. Die twee gaan vaak niet zo heel goed samen. Het betekent, nog meer dan ooit, dat snelheid geboden is. Een paar dagen wachten voor je belt om een afspraak te plannen om dat ene toffe huis te bezichtigen? Nee, nee, NIET DOEN.

Wat dan wel? Die vraag begrijpen wij, ja ja wij van Vijfvinkel Trossèl makelaars, als geen ander. Wij staan bekend als persoonlijk, enthousiast en vooral als kenners van ons vakgebied. Die combinatie van eigenschappen maakt dat we iedereen (zowel kopers als verkopers) het allerbeste willen en kunnen bieden.

“We willen namelijk óók heel graag dat jij je droomhuis vindt!“

Hoe we dat doen in deze tijd? Creatief durven zijn!
Tadaaaaaa. Daar is onze ‘Ik zoek service’. Dit is een toffe én hele handige service! Ik zoek? Ja, ik zoek! Lekkere service hoor, al zeggen we het zelf. Natuurlijk wil jij weten wat het inhoudt. Enneh, welke voordelen eraan hangen.

Snappen wij! Let op.
De Ik zoek service’ is een toegevoegde dienst op onze website en biedt jou, ja ja als zoeker, de mogelijkheid om nét even wat gerichter te kunnen zoeken. Op grond van jouw ultieme woonwensen, specifieke voorkeuren qua woonplaats, woonwijk, type woning én prijsklasse kun je jezelf kenbaar maken aan ons. En, wellicht alvast aan je toekomstige huis. Van jou hebben we natuurlijk ook wat gegevens nodig zodat we je, met jouw toestemming, kunnen mailen.

En dan? Precies. Na een registratie in het zoeksysteem van Vijfvinkel Trossèl makelaars ontvang je van ons dus e-mails. Niet zomaar e-mails, nee, íedere keer op het moment dat er een woning wordt aangemeld die voldoet aan de door jou ingevoerde zoekcriteria. Dat kunnen woningen zijn die Vijfvinkel Trossèl makelaars zelf verkoopt of passend woningaanbod van één van de collega-makelaars uit de regio.

Voordelen?
Genoeg natuurlijk! Maar vooral: snelheid, persoonlijkheid en betrokkenheid.

We willen namelijk net zo goed als jij dat jij je droomhuis vindt! Natuurlijk doen we daar graag alles voor.

Jij zoekt, wij doen mee!

Tot zoek!

Team Vijfvinkel Trossèl makelaars

JAAAAAA! IK ZOEK!