fbpx
078 6139600

Hoe dichter bij Dordt…Hoe roder het wordt.

Ja ja, het ‘gezegde’ luidt ietsje anders, maar we houden nu eenmaal van een lekkere positieve insteek én we zijn dol op ons mooie Dordrecht.

Énne….van de hele Drechtsteden kunnen we wel zeggen! Bekend om het historische stadshart, de rivieren die ons verbinden en de nabijheid van Nationaal Park De Biesbosch #bam.

Natuurlijk vinden we het te gek dat er zoveel rode Vijfvinkel borden op die lekker Dordtse gevels te vinden zijn. Maar eerlijk is eerlijk, dit komt ergens vandaan.

Het is namelijk vooral iets van ons samen:
Jo(uw) vertrouwen, onze passie.
Jo(uw) dromen, onze ervaring.          

Als we kijken naar Dordrecht, en natuurlijk haar inwoners, zien we dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Hoe gaaf. Dienstverlening is voor ons tenslotte meer dan de letterlijke betekenis. De mensen, de huizen, de verhalen. Het is zó tof om oog te hebben voor elkaar én elkaar dus ook echt te zien. Ieder huis is anders, iedere verkoper, iedere koper of opdrachtgever voor een taxatie ook. Het vraagt meebewegen, adviseren en durven.

Huh? Durven?
Ja natuurlijk. In een onrustige markt is het vooral belangrijk dat jij, als makelaar en als mens, de rust weet te bewaren en je klanten daarin mee kunt nemen, vol vertrouwen.
Klinkt als een ‘groot, rood (Vijfvinkel) hart?’

Dat klopt!
En dus? Kom het gewoon zelf eens lekker (Corona-proof) ervaren. Vinden we leuk #loveourjob.

Team Vijfvinkel Trossèl
 

Afspraak plannen? Klik hier!