fbpx
078 6139600

(G)een kerstbal aan

Kerst 2020: niet mét maar vóór elkaar

Hoe Kerst er in Coronatijd uit ziet? Tja, Mark en Hugo waren heel duidelijk. Ook tijdens de feestdagen blijven de regels gelden. Kerst vier je dit jaar met maximaal drie gasten. Het wordt dus gezelligheid op ‘gepaste’ afstand en in een klein gezelschap. En daar is eigenlijk geen bal aan. Vinden wij ook hoor.

Maar dat betekent niet dat we gaan chagrijnen. Zo zit deze makelaar ge-woon niet in elkaar. We geven graag een positieve draai aan de situatie. En daarom zijn er de komende tijd kekke kerstballen in de VijfWINKEL te koop. Knalrood natuurlijk en Dordtser dan Dordts: #mokokhebbe! Oh, klinkt dat wat plat? Klopt. Deze bal is ook ‘plat’.

De opbrengst ervan gaat trouwens niet naar ons, maar naar het goede doel. Namelijk de mensen van Huis en Haard (een initiatief van het Leger des Heils). Zo dragen we samen een steentje bij aan een veilige leefomgeving voor dak- en thuisloze mensen in Dordrecht. En wordt kerst voor hen hopelijk een lichtpuntje.

Misschien heb je pas een woning via ons gekocht en wordt dit de eerste kerst in dat leuke, nieuwe (t)huis? Het kan de laatste kerst in de huidige woning zijn. Pas via Vijfvinkel Trossèl verkocht, verhuizing op komst! Hoe dan ook: maak er wat moois van. Tuig een kerstboom op met rode ballen uit de VijfWINKEL. En wees lief voor elkaar. Denk eens extra aan die ander, aan je opa en oma, of die vriend(in) die alleenstaand is. Stuur hen zo’n mooie bal toe. Ja, die is ‘plat’ hé, dus hij kan zo door de brievenbus joh.

#jijeenmooieboom     #zijeenwarm(t)huis

Hoe dan ook wordt dit een kerst die we met z’n allen zullen herinneren. Weet je nog? Kerst 2020, daar was toch (g)een bal aan!

Kekke Kerstbal kopen? Klik hier!