078 6139600

De kracht van verandering

De afgelopen maanden stonden voor ons kantoor in het teken van verandering. En ja, dat is zeker ook voor ons spannend. Want vernieuwen, hoe doe je dat?

De sterke wens om mee te groeien met dat wat de markt van ons vraagt, heeft absoluut ‘gewonnen’ van het oude vertrouwde. Alles begint met een idee, die ene ingeving, dat verlangen.
Het verlangen was groot om van ons kantoor dé plek te maken waar je thuiskomt, waar leven centraal staat. Het is tenslotte de plek waar opdrachten worden verstrekt, waar vragen worden gesteld over misschien wel jouw oude en toekomstige (t)huis, waar we koopaktes met elkaar ondertekenen, waar vertrouwen wordt gegeven, waar vreugde en verdriet met ons wordt gedeeld, waar we graag koffie met je drinken en écht tijd voor je maken.

Dit gevoel, deze beleving, wilden we graag creëren.
En zo begon het avontuur; met die ene schets én met de kleur rood. De kleur van passie, van liefde, en de kleur van het hart. En al snel ontstond, vanuit deze gedachtegang en vanuit onze liefde voor huizen en mensen, ons pakkende gave beeldmerk; de hartjes van Vijfvinkel Trossél!

De afgelopen maanden stonden, naast het bedenken en ontwikkelen, vooral ook in het teken van verbouwen, letterlijk! En, net zoals je dat wellicht zelf zult herkennen van verbouwen en verhuizen, was het een stukje afscheid nemen. Van hoe het was, van al die jaren een, inmiddels herkenbare, uitstraling. En tegelijkertijd zagen we iedere dag iets nieuws ontstaan, een meer en meer passende plek bij wie we zijn en waarmee we uitstralen wie we zijn en wat we zo met liefde doen!

En zo ontstond er, in dat prachtige historische pandje in de Vriesestraat, een gevoel van thuiskomen. De keuken centraal, waar overheerlijke koffie, met échte Dordtse Schapenkopjes, altijd voor je klaarstaat. Een zitzak voor de kids zodat, ook voor hen, het bezoek aan ‘de makelaar’ heel relaxed is. Een plek waar ruimte is om elkaar te zien, te delen, te sparren en te Zijn. Oók als je gewoon even in de etalage wilt kijken naar dat ene droomhuis.

En wat zijn we er trots op om in Dordrecht de gave roodgekleurde Te Koop borden op gevels, jullie gevels!, te zien hangen. Ze vallen op, juist door te durven. En dat past bij wie we zijn; onderscheidend door anders te durven zijn en daarmee vooral onszelf. We werken vol passie, openheid én aandacht. Deze kernwoorden zijn de rode draad van onze dienstverlening en daarmee ook van onze vernieuwde website. Deze staat in het teken van toegankelijkheid, efficiëntie, van prachtige wijkvideo’s die je de mooie plekken in Dordrecht laten zien en nog veel meer.

De kracht van verandering.
Zijn wie je bent, staan voor dat wat je doet en geloven in vernieuwing. Met een terecht dankjewel voor die mensen die ons zien én hebben gezien de afgelopen jaren, hebben we het lef gehad om het gewoon te doen! We konden dit allemaal natuurlijk niet alleen, een groot compliment voor de professionele partijen, de deskundige verbouwers en de zeer creatieve en altijd meedenkende designers waarmee een hele mooie samenwerking is ontstaan.

Alles anders, en tóch ook niet! Want wij zijn er, nog altijd! En daar genieten we zo van.
Kom je gauw kijken?